ValencianoCastellano

Quart de Poblet

Vostè es troba ací: Inicio

Quart de Poblet aprova les bases de les Ajudes Parèntesis destinades a persones autònomes i microempreses

Dilluns que ve s'obri el termini de sol·licituds, que finalitzarà el 5 de març

Ayudas Paréntesis febrero 2021

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha anunciat la posada en marxa de les Ajudes Parèntesis, emmarcades dins del Pla Resisteix de la Generalitat Valenciana, a través de les quals es destinaran 612.514 euros per a la reactivació del teixit productiu municipal més afectat per les restriccions implementades per a frenar la pandèmia de la COVID-19. Les persones interessades podran sol·licitar aquesta línia de subvenció a partir del 15 de febrer i fins al 5 de març a través de la Seu Electrònica, quartdepoblet.sedipualba.es.
Aquestes ajudes es destinen a autònoms i microempreses de fins a 10 treballadors l'activitat dels quals forme part dels sectors més castigats: els comerços locals, l'hostaleria, restauració i oci nocturn, les relacionades amb el turisme com a hotels o agències de viatges, les de creació artística, cultural i espectacles, i aquelles vinculades amb l'esport i l'entreteniment.
Poden acollir-se els autònoms o empreses que estigueren actius a 31 de desembre de 2020, podent percebre un màxim de 2.000 euros en el cas dels treballadors per compte propi, i 200 euros addicionals per cada treballador a càrrec afiliat a la Seguretat Social fins a un màxim de 10. Cal destacar que es podrà presentar una única instància per activitat.
Amb aquesta subvenció es pretén fer costat al sector econòmic municipal, ajudant-lo a fer front a les despeses corrents dels seus negocis com els pagaments pel lloguer dels seus locals, els subministraments d'aigua o llum o fins i tot les quotes d'autònoms.
L'alcaldessa, Carmen Martínez, ha remarcat que "amb aquestes noves ajudes es demostra que gràcies a la col·laboració entre administracions podem donar resposta a les necessitats dels nostres veïns i veïnes", perquè el Pla està cofinançat entre la Generalitat, la Diputació i el propi Ajuntament, que aportarà 91.877 euros.
Martínez també ha volgut assenyalar que "les nostres empreses i comerços estan patint per partida doble perquè, d'una banda pateixen la crisi sanitària, però per un altre estan lluitant per mantindre els seus negocis a flotació, per això es mereixen un esforç extra dels qui tenim la responsabilitat de la gestió, i encara que aquesta subvenció no cobrisca la totalitat de les pèrdues, contribuirà a ajudar al nostre poble, perquè se suma a les mesures que hem anat prenent des de l'Ajuntament per a protegir el nostre teixit empresarial i comercial, com la suspensió de les taxes per taules i cadires, les ajudes directes a autònoms i els 350.000 euros que ja hem injectat en el comercial local".
D'aquesta manera, Quart de Poblet, que es troba entre els primers 60 municipis en el que a dotació es refereix dins del Pla Resisteix, incorpora un reforç imprescindible a la bateria de mesures implementades pel Consistori dins del seu propi Pla de Recuperació Econòmica i Social, dotat amb un pressupost inicial de 1'5 milions.

 

Publicat el: 12 de Febrer de 2021
Botó difusió de Whatsapp Indicadors de transparència
Cita Prèvia Ayunt Boton Administració Electronica Fracciona els teus IMPOSTOS
Accés pague els seus rebuts online PGO Perfil Contractant
FEDER EDUSI Fons Social Europeu Instàncies generals Facturació Electrònica FACe imatge calendari fiscal 2015 PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS Accés Plusvalua Imatge Farmàcies Quart és Cultura Memòria Històrica de l'ajuntament Auditori Moli de Vila Ciutat Esportiva Accés QuartJove Portal del comerciant
Web Centre d'Ocupació i Desenvolupament Imatge de la Web de Dona Banner Educació
Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 
	de las Directrices de Accesibilidad para el 
	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI

Ajuntament de Quart de Poblet
Plaza del País Valencià 1. 46930 Quart de Poblet (Valencia)
Telèfon:96 153 62 10 | Fax:96 152 13 12
Correu electrònic:info@quartdepoblet.org

Avís legal i Política de Privacitat