ValencianoCastellano

Quart de Poblet

Vostè es troba ací: Inicio

L'Ajuntament de Quart de Poblet impulsa la creació d'ocupació en el municipi a través d'un nou conveni de col·laboració empresarial

Amb quasi una vintena d'acords signats, el Consistori està desenvolupant una potent política activa per a facilitar la inserció laboral

Convenio Empresa Empleo febrero 2021

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha signat un nou conveni de col·laboració amb l'empresa Comercial Projar a través del qual l'entitat es compromet a donar prioritat als veïns i veïnes de Quart de Poblet en els seus processos de contractació de personal. Un acord que forma part de les línies d'actuació per a promoure i activar l'ocupació local que des de l'equip de govern porten anys promovent-se.
Durant l'acte, l'alcaldessa, Carmen Martínez, ha agraït a l'empresa la seua implicació amb el municipi i ha destacat la importància de continuar treballant al costat del teixit empresarial per a generar i potenciar l'ocupació a Quart de Poblet, beneficiant-se així tant la ciutadania com el sector productiu.
Per a això, la mercantil posarà en coneixement de l'Ajuntament les necessitats de personal que a cada moment presenten, així com les expectatives de creixement empresarial que puguen donar lloc a la inserció o reinserció laboral en la localitat, i recorrerà a l'oficina d'ocupació municipal per a realitzar les contractacions necessàries. Per part seua, el Consistori facilitarà a l'entitat tota la informació referent a les demandes d'ocupació existents en el municipi.
Des de 2011 s'han signat quasi una vintena de convenis principalment amb empreses situades a Quart de Poblet, però també amb associacions i negocis de poblacions pròximes. A través de la implementació d'aquesta política activa de dinamització econòmica i empresarial, es busca enfortir i promocionar activitats d'inversió i desenvolupament del teixit econòmic, facilitant l'accés a l'ocupació i a les ofertes de formació, especialment a aquelles persones que es troben en situació de desocupació.
A la signatura també han assistit el regidor de Promoció Econòmica, Ángel Lorente, Rafael Bolinches, gerent de Projar, i Alejandra Pintos, directora de màrqueting i presidenta de AEQP.

 

Publicat el: 17 de Febrer de 2021
Botó difusió de Whatsapp Indicadors de transparència
Cita Prèvia Ayunt Boton Administració Electronica Fracciona els teus IMPOSTOS
Accés pague els seus rebuts online PGO Perfil Contractant
FEDER EDUSI Fons Social Europeu Instàncies generals Facturació Electrònica FACe imatge calendari fiscal 2015 PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS Accés Plusvalua Imatge Farmàcies Quart és Cultura Memòria Històrica de l'ajuntament Auditori Moli de Vila Ciutat Esportiva Accés QuartJove Portal del comerciant
Web Centre d'Ocupació i Desenvolupament Imatge de la Web de Dona Banner Educació
Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 
	de las Directrices de Accesibilidad para el 
	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI

Ajuntament de Quart de Poblet
Plaza del País Valencià 1. 46930 Quart de Poblet (Valencia)
Telèfon:96 153 62 10 | Fax:96 152 13 12
Correu electrònic:info@quartdepoblet.org

Avís legal i Política de Privacitat