16 de novembre de 2023, 07:47

L'alcaldessa de Quart de Poblet manté una trobada amb els comandaments de la Policia Nacional

Cristina Mora ha oferit la col.laboració de l'Ajuntament en tot allò que siga necessari per garantir la seguretat ciutadana
PG poli xirivella y quart.JPG

L'alcaldessa de Quart de Poblet, Cristina Mora, s'ha reunit amb els comandaments de la Comissaria de la Policia Nacional de Quart de Poblet-Manises per establir una primera presa de contacte i oferir la col·laboració de l'Ajuntament en tot el que supose garantir una adequada protecció de la ciutadania.

 

A la trobada ha acudit l'inspector cap de la comissaria del Cos de la Policia Nacional, José Vicente Catalá Gómez, l'inspector cap de la Policia Judicial, Alejandro Callejas Martínez, la inspectora cap de Seguretat Ciutadana, Laura Martínez Ramos i la inspectora cap de la Policia Científica, Carmen Alonso. En la reunió s'ha destacat el bon clima i la col·laboració que sempre ha existit entre la Policia Nacional de Quart de Poblet-Manises i la Policia Local de Quart de Poblet. D'aquest últim cos han participat en la reunió Ricardo Soriano, comissari cap, i Carlos García, intendent de la Policia Local.