ValencianoCastellano

Quart de Poblet

Vostè es troba ací: Inicio

L'Ajuntament de Quart de Poblet es reuneix amb els empresaris per a concretar actuacions en els polígons

Elaborarà un informe per a sol·licitar les ajudes de l'IVACE per al 2023

El Ayuntamiento de Quart de Poblet se reúne con los empresarios para concretar actuaciones en los polígonos

Una vegada finalitzades les actuacions de millora en els polígons Masia d'Espí i 9 d'Octubre de Quart de Poblet executades gràcies a la subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l'Ajuntament de Quart de Poblet ja està planificant noves accions en les àrees industrials per a promoure la seua competitivitat. Coincidint amb l'obertura d'un nou període de sol·licitud d'ajudes per al 2023 per part de l'IVACE, el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Juan Medina, i el de Promoció Econòmica, Ángel Lorente, han rebut a representants de l'Associació Empresarial Quart de Poblet (AEQP) per a recollir de primera mà les seues propostes per a continuar millorant els polígons i, per tant, contribuir al seu posicionament com a punt estratègic.

Entre consistori i empresariat s'ha establit la línia estratègica a seguir a l'hora de sol·licitar les subvencions per a continuar treballant en la modernització i dotació de serveis d'aquestes àrees. Entre les peticions es troben la millora de la seguretat viària, la conversió en zona de vianants de punts determinats, l'ampliació del carril bici o l'habilitació de zones d'aparcament adequades. Així mateix, l'associació ha sol·licitat la realització d'actuacions encaminades a la seguretat i control d'abandó de residus industrials en la via pública.

Amb tot, l'IVACE va atorgar a Quart de Poblet una subvenció global pròxima als 395.000 euros en 2022 que es van executar en els polígons 9 d'Octubre i Masia d'Espí, més les accions addicionals finançades amb càrrec al pressupost municipal. D'aquesta manera, es continua amb l'aposta per fomentar la competitivitat industrial en el municipi, encaminant-se a la seua excel·lència, a través de solucions sostenibles per a un desenvolupament respectuós amb el medi ambient.

 

Publicat el: 27 de Gener de 2023
Indicadors de transparència
Boton Administració Electronica Botó accés directe Ordenança Benestar Animal Botó Cita Prèvia Genèric Accés pague els seus rebuts online Imatge OVT
PGO Perfil Contractant
FEDER EDUSI Fons Social Europeu Instàncies generals Facturació Electrònica FACe imatge calendari fiscal 2015 PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS Imatge Farmàcies Quart és Cultura Memòria Històrica de l'ajuntament portal_consumidor
Auditori Moli de Vila Ciutat Esportiva Accés QuartJove Portal del comerciant
Web Centre d'Ocupació i Desenvolupament Imatge de la Web de Dona Banner Educació
Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 
	de las Directrices de Accesibilidad para el 
	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI

Ajuntament de Quart de Poblet
Plaza del País Valencià 1. 46930 Quart de Poblet (Valencia)
Telèfon:96 153 62 10 | Fax:96 152 13 12
Correu electrònic:info@quartdepoblet.org

Avís legal i Política de Privacitat