ValencianoCastellano

Quart de Poblet

Vostè es troba ací: Inicio

Les persones majors de Quart de Poblet aprenen a parlar valencià

Arranca el curs de conversa amb ple absolut en el Centre de Convivència Sant Onofre

Las personas mayores de Quart de Poblet se aprenden a hablar valenciano

L'Ajuntament de Quart de Poblet continua apostant per acostar l'aprenentatge del valencià a la ciutadania i facilitar-li la pràctica de l'idioma. Després de la reeixida arrancada del Voluntariat pel Valencià, amb rècord d'inscripcions, ara és el torn de les persones majors amb l'obertura de les classes de conversa.

El Centre de Convivència de Sant Onofre acull el curs, en el qual més d'una vintena de veïns i veïnes aprenen la llengua valenciana, conversen amb els seus companys i companyes i adquireixen coneixements. Els i les participants han rebut un pack de benvinguda amb material didàctic, quaderns i fins i tot un receptari en valencià. La regidora de Normalització Lingüística, Cristina Mora, ha rebut a l'alumnat, al qual ha felicitat pel seu interés i ha recordat que moltes de les persones residents en el municipi provenen d'altres zones d'Espanya com Andalusia o Castella-la Manxa, per la qual cosa ha lloat la seua implicació a instruir-se en aquesta matèria.

El taller es prolongarà fins al 24 d'abril i es realitzarà els dilluns, d'11.00 a 12.00 hores. El grup de majors també està donant suport a la difusió del valencià, ja que va acudir al multitudinari acte de benvinguda del Voluntariat pel Valencià per a mostrar la seua predisposició a aprendre i a ajudar a uns altres i altres a parlar la llengua.

A més, demà prosseguirà el curs gratuït d'A1 i A2, que també ha suscitat gran interés, ja que fins i tot hi ha llista d'espera. Amb totes les iniciatives en marxa se celebrarà un esdeveniment final de comiat per a finals d'abril on tots i totes podran demostrar els coneixements adquirits.

 

Publicat el: 31 de Gener de 2023
Indicadors de transparència
Boton Administració Electronica Botó accés directe Ordenança Benestar Animal Botó Cita Prèvia Genèric Accés pague els seus rebuts online Imatge OVT
PGO Perfil Contractant
FEDER EDUSI Fons Social Europeu Instàncies generals Facturació Electrònica FACe imatge calendari fiscal 2015 PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS Imatge Farmàcies Quart és Cultura Memòria Històrica de l'ajuntament portal_consumidor
Auditori Moli de Vila Ciutat Esportiva Accés QuartJove Portal del comerciant
Web Centre d'Ocupació i Desenvolupament Imatge de la Web de Dona Banner Educació
Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 
	de las Directrices de Accesibilidad para el 
	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI

Ajuntament de Quart de Poblet
Plaza del País Valencià 1. 46930 Quart de Poblet (Valencia)
Telèfon:96 153 62 10 | Fax:96 152 13 12
Correu electrònic:info@quartdepoblet.org

Avís legal i Política de Privacitat