ValencianoCastellano

Quart de Poblet

Vostè es troba ací: Inicio

Quart de Poblet lidera un projecte europeu de foment de la creativitat juvenil durant la pandèmia

Una delegació d'Europa Jove viatja a la República Txeca per a mostrar els resultats de la iniciativa

Quart de Poblet lidera un proyecto europeo de fomento de la creatividad juvenil durante la pandemia

Fomentar la implicació, la perspectiva artística i la creativitat dels i les joves durant la pandèmia i en la seua etapa posterior. Aqueix és l'objectiu amb el qual va nàixer el projecte "Art and creativity to reactivity youth participation during/after COVID19", en el qual l'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l'àrea Europa Jove, ha liderat el seu desenvolupament.

Una delegació d'Europa Jove ha viatjat fins a Pelhrimov, a la República Txeca, per a assistir a la reunió final del projecte, que ha servit per a posar en comú i recollir les bones realitzades per a combatre la pandèmia i estimular la creació artística entre la joventut. A la cita també van acudir les entitats sòcies en el desenvolupament del pla com Kreaktiva d'Osijek (Croàcia), Associació Laukku (Letònia), Centre infantil i juvenil de Limbazu (Letònia), Hodina H. de Pelhrimov (República Txeca) i L'efecte Kulhesov de València.

A més, es van realitzar activitats d'intercanvi en l'institut de la localitat txeca, i es va presentar el curtmetratge "Falta un", realitzat pels joves quarteros Blai, Frida i Zaira. El rodatge es va dur a terme en el marc d'aquest projecte, sent una de les iniciatives creatives més destacades, i després de la realització del Campus Audiovisual.

 

Publicat el: 6 de Febrer de 2023
Indicadors de transparència
Boton Administració Electronica Botó accés directe Ordenança Benestar Animal Botó Cita Prèvia Genèric Accés pague els seus rebuts online Imatge OVT
PGO Perfil Contractant
FEDER EDUSI Fons Social Europeu Instàncies generals Facturació Electrònica FACe imatge calendari fiscal 2015 PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS Imatge Farmàcies Quart és Cultura Memòria Històrica de l'ajuntament portal_consumidor
Auditori Moli de Vila Ciutat Esportiva Accés QuartJove Portal del comerciant
Web Centre d'Ocupació i Desenvolupament Imatge de la Web de Dona Banner Educació
Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 
	de las Directrices de Accesibilidad para el 
	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI

Ajuntament de Quart de Poblet
Plaza del País Valencià 1. 46930 Quart de Poblet (Valencia)
Telèfon:96 153 62 10 | Fax:96 152 13 12
Correu electrònic:info@quartdepoblet.org

Avís legal i Política de Privacitat