13 de setembre de 2023, 08:45

Cristina Mora impulsa la creació d'una Xarxa d'Alcaldies per a garantir la recuperació de la gestió directa del Departament de Salut de Manises

L'alcaldessa de Quart de Poblet convoca els seus homòlegs dels 14 municipis del departament el pròxim 25 de setembre
reunión_alcaldes_departamento_salud_manises.JPG

L'alcaldessa de Quart de Poblet, Cristina Mora, ha celebrat una primera reunió amb els seus homòlegs progressistes de diferents municipis del Departament de Salut de Manises als qui ha proposat la creació d'una Xarxa d’Alcaldies que treballe de manera conjunta per a evitar que es paralitze el procés iniciat pel govern del Botànic de recuperació del departament per a la gestió pública.

“No coneixem quines són les intencions del nou Consell. No sabem res en absolut sobre l'auditoria anunciada pel conseller, de manera que les alcaldesses i alcaldes dels municipis del Departament de Salut de Manises sol·licitarem informació detallada sobre aquest tema. No podem permetre que les nostres veïnes i veïns continuen patint les conseqüències d'un model privatitzador, al nostre judici, en clara reculada”, ha afirmat l'alcaldessa de Quart de Poblet.

Cristina Mora ha convidat els alcaldes i alcaldesses dels 14 municipis de Departament de Salut a sumar-se a la Xarxa d’Alcaldies i els ha convocat el pròxim 25 de setembre a Quart de Poblet.

 L'alcaldessa ha anunciat que sol·licitarà al conseller de Sanitat, Marcià Gómez, una reunió amb els representants de la Xarxa d’Alcaldies “perquè ens facilite informació detallada del grau de compliment del cronograma presentat per la Conselleria juntament amb les Normes de Reversió i el resultat de l'auditoria que va anunciar que faria sobre el Departament de Salut de Manises”.


Mora ha afegit que també volen saber si s'estan complint els terminis de les obres de l'Hospital Militar, la primera fase del qual ha d'estar finalitzada al juny del pròxim any.