Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari: Dilluns: 10 a 14 h. Dimarts a Divendres de 9 a 14 h. Dimecres i Dijous de 16.30 a 19.30 h.
Som la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Quart de Poblet i tot l'entramat d'associacions i col·lectius que treballen pels joves de Quart de Poblet. El nostre objectiu està clar: contribuir en la educació de la joventut del nostre municipi, per a que siguen ciutadans i ciutadanes compromesos, que participen de la seua realitat enriquint-la i millorant-la.

En este sentit, les línies de treball de Quart Jove:

I.-  Protecció i promoció de drets i deures.

II.-  Transició a la vida adulta: emancipació i autonomia.

III.- Cultura participativa i cohesió social.

IV.- Innovació, cultura i creativitat.

També formem part del consorci Xarxa JOVES.net i de la Xarxa Jove, la primera fruit de la col·laboració amb vint-i-un municipis de l’Horta, organitzem conjuntament activitats d'informació i dinamització sobre temes d’interès per a la joventut, la segona xarxa és un programa de GVAIVAJ per al desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes dirigides a joves des de l'oci educatiu.

Nivells de participació:

  1. Líders i lideresses juvenils: Persones joves compromeses i implicades, amb gran capacitat de treball, susceptibles de participar en una estructura juvenil amb lideratge i de generar sinergies i atraure a altres persones joves.

  2.  Activistes: Persones joves actives, amb gran capacitat de treball i d'implicació, amb predisposició al treball comunitari i a generar xarxes.

  3. Joves de grups estables: Persones joves que participen de manera contínua en una activitat amb un cert nivell de compromís.

  4. Usuàries i usuaris: Aquelles persones joves que participen amb un cert nivell d'assiduïtat en activitats i en els serveis oferits per les associacions i entitats.

  5. Persones joves consumidores: Són les persones joves que assisteixen a l'activitat realitzada per l'associació de manera ocasional.

  6. Totalitat de les persones joves: Són totes les persones joves que corresponen al nostre municipi i que podrien participar en les nostres activitats.





Una vegada establida aquesta distribució i en funció dels interessos de participació i implicació de les persones joves, és important dotar d'activitats apropiades a cada nivell d'interés. D'aquesta manera podem establir un esquema de les diferents activitats que podem oferir a una persona jove.

- Activitats de direcció: Relacionades amb la direcció i la gestió d'una associació de manera diària o setmanal, les realitzen joves que assumeixen tasques de lideratge, més compromeses i compromesos, per exemple la coordinació d'una reunió.

-  Activitats de tasca: suposen assumir responsabilitats concretes en l'associació, decidides en un grup estable de treball, assumint  responsabilitats com, per exemple,  les xarxes socials de l'entitat.

- Activitats de grup: Aquestes activitats són les regulars que realitza una associació dins d'aquesta, com preparar el material per a una activitat.

 - Activitats d'ús: Aquestes activitats aniran destinades a les persones usuàries que poden existir entorn de l'activitat de l'organització, i que suposen una assistència continuada, com seria per exemple, un taller de cuina.

- Activitats de consum: Són activitats obertes i dirigides a qualsevol jove que vulga participar, com per exemple seria l'assistència a un esdeveniment d'oci nocturn.


Agenda