14 de maig de 2024, 13:19

L'alumnat de primària de Quart de Poblet aprén la importància de l'esport en unes divertides Miniolimpiades

Carreres de relleus, activitats amb cércols, pilotes de diferents grandàries o cons són algunes de les deu proves organitzades
olimpiadas obstáculos.JPG

Quart de Poblet ha organitzat la celebració de la I Miniolimpiada Escolar destinada a l'alumnat de 1r i 2n de Primària dels centres educatius del municipi.

L'alcaldessa Cristina Mora, acompanyada del regidor d'Esports, Juanjo Susín ha assistit a la primera edició d'unes Miniolimpiades que han arribat per a quedar-se i que han sigut molt ben acollides per professors, alumnat i monitors. Susín ha destacat que un dels objectius d'este esdeveniment és conscienciar de la importància de l'esport per a la salut, el treball en equip i la integració social.

Els xiquets i xiquetes s'han divertit moltíssim en unes pistes d'atletisme convertides en un gran circuit recreatiu estructurat en deu estacions-bases amb diferents jocs tradicionals i moderns. Carreras de relleus, activitats amb cércols, pilotes de diferents grandàries o cons són algunes de les deu proves preparades.

Este esdeveniment forma part del Projecte de promoció esportiva en horari lectiu que la regidoria Esports de l'Ajuntament ha posat en marxa enguany i que oferix activitats esportives per a les diferents etapes escolars organitzades d'una forma lúdica i recreativa.