15 de setembre de 2023, 13:37

El nomenament de la doctora Ana Lluch com a presidenta d'honor de l'associació Quart és Ciència marca l'inici del cap de setmana a Quart de Poblet

Se sumen actes esportius com la Volta a Peu, els trofeus de pilota i ciclisme
volta_peu_quart_poblet.jpg

L'agenda cultural i d'oci de Quart de Poblet arranca aquest cap de setmana amb un important acte organitzat a les 19:00 hores a la Casa de Cultura per l'associació Quart és Ciència, que ha decidit nomenar com la seua presidenta d'honor a la prestigiosa oncòloga i catedràtica de Medicina en la Universitat de València, Ana Lluch Hernández, referent nacional en el tractament del càncer de mama. 

D'altra banda, aquest cap de setmana tindrà un elevat component esportiu amb esdeveniments tan emblemàtics com la 35ª edició de la Volta a Peu que arrancarà el dissabte 16 de setembre a les 18:00 hores des de la Biblioteca Municipal. A continuació se celebrarà la carrera de 8 quilòmetres, l'eixida dels quals està prevista a les 19:30 hores, aproximadament. A més, també es desenvoluparà la 17a edició de les carreres en cadira de rodes, manual i automàtica, de manera que es promociona l'esport inclusiu en totes les categories. En aquesta Volta a Peu solidària els participants podran donar un quilo de menjar no perible. 

El diumenge, 17 de setembre, a les 10:00 hores se celebrarà el Trofeu Festes majors 2023 de ciclisme organitzat per la Penya Ciclista Quart de Poblet. La prova discorrerà pel circuit semi-urbà denominat de la Coca-Cola, amb un traçat de 50 quilòmetres aproximadament. 

També el diumenge, a les 17:00 hores, s'ha programat el Trofeu Memorial Xiquet de Quart al carrer de l’Amistat. En primer lloc, es jugarà la partida de juvenils entre les Escoles de Quart de Poblet i Massamagrell, i, posteriorment, serà el torn dels campions del món de pilota a mà. 


El fermall d'or d'aquesta finalitat de setmana el posarà el diumenge a les 20.45 la solemne processó en honor a la Mare de Déu dels Dolors amb l'acompanyament de la banda de la Societat Musical "La Unió". Prèviament, a les 19:30 hores, està previst que un grup de xiquetes ballen les “Danses dels Arcs” pel barri antic de la localitat.