26 de març de 2024, 14:24

La zona de picnic "La Pinaeta" de Quart de Poblet obri les seues portes el 28 de març amb un horari més ampli

Les reserves es realitzen en les instal·lacions esportives Sant Onofre
Pinaeta.png

La zona de pícnic de Quart de Poblet "La Pinaeta" tornarà a obrir les seues portes a partir del dijous 28 de març. Este espai municipal, amb zona de gronxadors i instal·lacions per a realitzar paelles i barbacoes, obrirà tots els dies de Setmana Santa i Pasqua, fins i tot els dies no festius.

En concret, del dijous 28 de març al dilluns 1 d'abril i del dissabte 6 al dilluns 8 d'abril es podrà gaudir d'este espai de 11:00h a 18:30h. L'horari canvia un poc  entre setmana. Així, del dimarts 2 al divendres 5 s'obrirà de 18:00h a 22.30.

Un aspecte que també canvia respecte a anys anteriors és la manera de realitzar les reserves. En primer lloc, sempre es faran de manera presencial en la consergeria de la instal·lació esportiva de Sant Onofre. L'horari per a reservar coincidix amb el de consergeria: de dilluns a divendres de 18.30 a 21:00h, els dissabtes de 10.00 a 13.00 i de 17.30-20.30 mentres que els diumenges es podrà fer de 10.00 a 12:00h.

Les persones que acrediten estar empadronades a Quart de Poblet tenen preferència i per això disposen de set dies naturals per a realitzar la reserva mentres que per a aquelles que no residisquen en el municipi disposen de dos dies.

En tots dos casos, en el moment de la reserva s'ha de deixar una reserva de 20 euros que es retornarà quan s'accedisca a “La Pinaeta”.

També es podrà acudir a la zona pícnic el mateix dia i, en cas que hi haja disponibilitat d'aforament, es podrà accedir sense problemes.

La reserva dona dret a l'ocupació d'una barbacoa i una taula. El recinte de "La Pinaeta", situat al costat del Palau de Justícia de Quart de Poblet, s'ha convertit en un lloc de trobada d'amistats i familiars des de la seua posada en marxa en 2009. Este espai disposa d'una zona per a barbacoes, paelles de grandària familiar i gegant, piles de rentada, pipican, contenidors per a reciclatge i espai de jocs infantils, així com banys i taules adaptades per a persones amb diversitat funcional.