7 de maig de 2024, 12:46

Quart de Poblet amplia l'oferta dels campaments d'estiu per a millorar la conciliació laboral i familiar

El 13 de maig s'obri les incripcions dels campus urbans i esportius, que duraran cinc setmanes
campamentos niños.jpg

En poc més de dos mesos arriben les esperades vacances escolars però també els maldecaps per a les famílies que ho tenen complicat per a conciliar la vida familiar i labora.l Per a facilitar esta conciliació, l'Ajuntament de Quart de Poblet ha organitzat un any els campaments d'estiu. No obstant això, enguany ha preparat molt més oferta tant en tipus de campaments com en nombre de places. Enguany s'oferixen sis opcions per a xiquets i xiquetes i adolescents: amb sis opcions: Campament Urbà, Campament Esportiu, Summer Camp, Menuda Informàtica, Estiu per a Adolescents i Campus Esportiu per a Adolescents. 
El termini d'inscripció arranca el dilluns 13 de maig, a partir de les 9.00 hores, per a residents i/o escolaritzats en el municipi fins al 24 de maig. Per a apuntar-se és necessari emplenar els formularis en línia habilitats per a això i l'assignació de places es realitzarà per orde d'inscripció. El període general es per a la resta d'inscripcions s'establix entre el 30 de maig i el 14 de juny. 
Esta iniciativa, impulsada per les Regidories d'Esports i Joventut e té com a objectiu facilitar la conciliació de la vida escolar i laboral de les famílies i garantir el dret de xiquets, xiquetes i adolescents de gaudir d'activitats d'oci i temps interessants que fomenten el seu desenvolupament personal i un estil de vida saludable. 


Pel que respecta a l'oferta esportiva, el Campus Esportiu del col·legi La Constitució i la Summer Camp del col·legi María Moliner van dirigits a escolars d'Infantil i Primària, amb una duració de cinc setmanes. En concret, començaran el 24 de juny i finalitzaran el 26 de juliol, de 9.00 a 14.00 hores. El preu per setmana és de 52 euros, però si s'inscriu a diversos germans o germanes el preu és de 47 euros per fill/a. Si es desitja servici de menjador, de 14.00 a 15.00 hores, este té un cost de 35 euros per setmana, mentres que l'escola matinal, de 7.00 a 9.00 hores, és gratuïta. Pots inscriure't punxant sobre els següents enllaços: Campus Esportiu i Summer Camp


A més, s'ha organitzat el Campus Esportiu Adolescent, que es realitzarà en el poliesportiu municipal de l'1 al 12 de juliol. Este va dirigit a estudiants de primer a quart de l'ESO i inclou activitats i diferents excursions. El preu per setmana és de 90 euros i, de dos, 150. Pots inscriure't en este formulari


D'altra banda, el col·legi Molí d'Animeta acollirà el Campament Urbà per a alumnat d'Infantil i de Primària, del 24 de juny al 26 de juliol, amb un preu de 52 euros la setmana, i reducció a 47 euros per tarifa familiar (més d'un germà inscrit). També oferix servici de menjador per 35 euros la setmana i escola matinal gratuïta de 7.00 a 9.00 hores. Inscripcions Campament Urbà. També inclou una oferta opcional per a famílies amb xiquets, xiquetes i adolescents nascuts entre 2020 i 2008 amb TEA grau 2 i 3 amb activitats i recursos adaptats.

Per a les mateixes dates i a un preu de només cinc euros per setmana s'ha organitzat "Menuda Informàtica", per a xicotets de segon curs de Primària. Les classes s'impartiran en horari de 9.30 a 12.30 hores a Quart Jove i per a participar no són necessaris coneixements previs. En esta activitat es corprenga amb seguretat com funcionen els videojocs i el món dels robots. Formulari d'inscripció


D'altra banda, les Cases de Joventut han preparat una programació especial als matins de l'1 al 26 de juliol amb tallers, excursions o sessions de piscina. L'horari especial d'obertura és de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores i, per a obtindre informació les persones interessades poden acudir als centres juvenils La Cebollera (avinguda Ramón y Cajal, 13) i Barranquet (Roger de Flor, 7). També oferixen més dades en els seus perfils d'Instagram: Cebollera i Barranquet. Els monitors han rebut formació especialitzada en les diferents necessitats educatives dels xiquets, xiquetes i adolescents. 

ENLLAÇOS D'INSCRIPCIÓ:

Campament Esportiu: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwFhCVvHlG4G2Py1wO6CPt0EbxZBVPxRyLaMXIf5X1uGIUDQ/viewform

Summer Camp: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9WyDIlYU_5t0plnqWYFkgZl8pK0tXeTwUSSYFnft1Yr31Fw/viewform

Campus Esportiu per a Adolescents: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4fAmqT2Jvgosr924AJ4FVJH_gL22Q-lXaMGvHqcD_zUIsgg/viewform

Menuda Informàtica https://docs.google.com/forms/d/1L6mBochwdbnrwvItkxh3OQweWTgik0ZrgO8DNd_3eg0/edit

Campament Urbà  https://docs.google.com/forms/d/1oFuVLJrwwFOk4MhxP7PXi-JpKxL4wzoAHYbRX_GHLh0/closedform