20 de setembre de 2023, 06:59

Quart de Poblet regala motxilles amb material escolar a l'alumnat que comença el col.le de majors

L'alcaldessa, Cristina Mora, i la regidora d'Educació han acudit a tots els col.legis de la localitat, on els han lliurat personalment el regal
PG ok cristina mochilas molí -pixelada.jpg

L' Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la regidoria d'Educació, ha distribuït entre l'alumnat de 3 anys motxilles i material escolar. Els xiquets i xiquetes més xicotetes del col·le han començat el curs de manera escalonada per anar acostumant-se a aquesta nova etapa que significa un gran canvi per als més xicotets que comencen el col·le de majors.

Cristina Mora, alcaldessa de Quart de Poblet, i Consue Campos, responsable d'Educació, han volgut donar-los una sorpresa i han acudit als centres escolars de la localitat, tant públics com concertats, per entregar-los en mà aquest regal.

Cristina Mora i Consue Campos han destacat la gran feina realitzada pels col·legis i pel personal de l'Ajuntament perquè tot estiga llest en l'inici del curs escolar. S'han fet labors de manteniment, substitució de fusteries, millores als patis, pintures de diferents espais com a aules, menjadors o vestíbuls.


Des de la regidoria s'ha avançat que tenen moltes activitats programades tant per a alumnes de totes les edats com per a pares i mares.