Plaza País Valencià, 1, Quart de Poblet (46930), València

Obri el pàrquing Balcó del Túria amb 200 places gratuïtes per als veïns i veïnes

L'aparcament i la gran plaça que hi ha en la seua superfície han suposat una inversió de 2,9 milions d'euros i estan cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional
primeros coches parking barrera.JPG

El pàrquing Balcó del Túria ha pujat la barrera. La instal·ació, que compta amb 229 places d'aparcament gratuïtes per als veïns i veïnes de Quart de Poblet. 

 La superfície del pàrquing s'ha aprofitat i s'ha creat una gran plaça per al gaudi de la ciutadania. Es tracta d'una àgora de 2.892 metres quadrats amb jocs infantils, zona d'ombra per al descans, àrea de patinatge, vegetació autòctona, un xicotet amfiteatre per a actes i un gran mirador al parc natural del Túria. Totes dues actuacions estan cofinançades al 50% per Europa i ha suposat una inversió de 2,9 milions d'euros. 

 L'aparcament solucionarà els problemes d'estacionament d'un barri amb poc espai per als vehicles, de manera que, aquells que estiguen censats a Quart de Poblet poden acostara a la barrera i, de manera automàtica, aquesta s'obrirà gràcies al sistema intel·ligent de lectura de matrícules. Allí, l'usuari pot aparcar en qualsevol de les dues plantes o en la zona exterior. L'entrada i eixida per als vianants al pàrquing, que es realitzarà a través de la plaça pública, compta amb dispositius electrònics que garanteixen la seguretat de la instal·lació. L'accés de manera per als vianants compta amb un sistema d'identificació del DNI del titular del cotxe empadronat a través dels teclats digitals, a manera de contrasenya. 

Imagen;