C/ María Zambrano, 1, Quart de Poblet (46930), València
Centre Social Intergeneracional Trenquem Barreres

200 veïns i veïnes de Quart de Poblet participen en la Marxa Solidària contra l'Alzheimer sota el lema "No m'oblides si m'oblide"

S'han unit a la tradicional marxa que cada any vol donar veu a la lluita contra esta malaltia
WhatsApp Image 2023-10-31 at 12.35.13.jpeg

Sota el lema “No m'oblides si m'oblide”, 200 persones han participat este dimarts en la tradicional marxa que l'Ajuntament de Quart de Poblet organitza cada any amb l'objectiu de donar veu a la lluita contra l'Alzheimer i recaptar fons per als afectats per esta malaltia.

En esta nova edició de la Marxa Solidària contra l'Alzheimer ha participat la gerent de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de València, AFAV, Ana Morón, a la qual es destinarà la recaptació de la marxa i de les diferents taules solidàries instal·lades en el municipi per a tal fi.

L'alcaldessa, Cristina Mora, acompanyada per la regidora de Sanitat, Lucía Fernández i la regidora de Serveis Socials, *Llum Moral, ha destacat que “un any més esta marxa solidària s'ha convertit en una cita ineludible per a moltes persones, que demostren la solidaritat de Quart de Poblet amb els afectats per esta malaltia, als qui ha agraït la seua participació”. Ha afegit Mora que “convivim amb l'alzheimer i amb les activitats que s'han organitzat des de l'Ajuntament es pretén incloure als malalts i familiars en el nostre dia a dia, contribuint així a millorar les seues condicions de vida”.

El recorregut ha transcorregut amb normalitat per diferents zones del municipi. La marxa ha eixit a les 11.00 hores des de l'estació de metro de Faitanar i ha finalitzat en les pistes de bàsquet, situades a l'esplanada al costat de la Biblioteca Pública Municipal Enric  Valor. S'ha desenvolupat una Flash Mob a càrrec de la Fundació Mussol i el grup *Baileterapia a tancat la marxa amb una actuació al ritme de “Color esperança” de Diego Torres.