imagen

Alcaldessa

Benvinguda
L'Ajuntament de Quart de Poblet, com a representant de la sobirania popular, creu fermament en la necessitat de la participació ciutadana en aquest complex i enriquidor procés de construir dia a dia el poble dinàmic, modern, obert i accessible que totes i tots volem.

Participació i implicació que no serien possibles sense l'existència de canals de comunicació plurals, transparents i oberts entre aquesta institució, els seus veïns i veïnes i totes les persones que s'acosten a visitar-nos o que han triat el nostre poble per a desenvolupar-se professionalment.

Les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) s'han convertit en una eina imprescindible en la tasca de facilitar l'intercanvi d'informació, idees, il·lusions i projectes; de fomentar el debat i obrir portes a multitud de suggeriments i inquietuds; de construir el Govern Obert que tenim com a meta i amb el qual estem fermament compromesos.

Conscients d'aquesta realitat, posem a la disposició de la ciutadania la nostra web municipal, www.quartdepoblet.org, que actualitzem i millorem permanentment, davant la necessitat de modernitzar-nos, transformar-nos i proporcionar cada vegada millors serveis a la ciutadania en el seu conjunt; als nostres veïns i veïnes, als qui vulguen conéixer tot el que Quart de Poblet ofereix i als qui desitgen compartir amb nosaltres les seues experiències, des d'aquest espai i des d'altres vinculats, com les xarxes socials, a través dels quals treballem en iniciatives de Dades obertes.

El nostre poble és un referent en diferents camps i el seu nom va unit al Govern Obert, que se sustenta en tres pilars: transparència, participació i col·laboració ciutadana, a la lluita contra la violència de gènere, a la qualitat en els serveis esportius, a la preocupació per la preservació del Medi Ambient, a la promoció de l'associacionisme, a la voluntat de conservar les nostres arrels i recuperar el llegat dels nostres avantpassats, a la igualtat d'oportunitats i el progrés social, en definitiva, a la cerca i desenvolupament de fórmules per a millorar la qualitat de vida i assegurar un futur millor. Podreu comprovar-ho a través d'aquesta porta virtual, des de la qual done la benvinguda, en nom de l'Ajuntament, a tots els navegadors i navegadores. Feliç estada.


Carmen Martínez Ramírez

Alcaldessa de Quart de Poblet