Biografia de Cristina Mora Luján

Cristina Mora_2023_mini.jpg
Cristina Mora Luján va nàixer a Quart de Poblet un 12 de novembre de 1983. Està casada i és mare de dues filles. És mestra de música de l'escola pública i ha impartit classes en diverses escoles de la Comunitat. En l'actualitat té plaça en el centre Ballester Fandos de València.

Molt lligada al moviment cultural i associatiu del nostre poble, des de molt jove es va implicar activament en diferents associacions musicals com a L’Escola Coral i l'Orfeó Veus Juntes. És música de la Societat Musical L’Amistat on també ha exercit com a professora de Jardí Musical i directora de la Coral del Barri del Crist.

En 2011 va entrar en la corporació municipal com a regidora d'Igualtat i Cultura, i des de llavors fins hui ha dirigit diferents àrees municipals sense abandonar mai la lluita per la igualtat entre homes i dones, la defensa dels drets dels col·lectius vulnerables i la protecció del nostre patrimoni cultural.

En 2023 va fer un pas més en el seu compromís polític i, gràcies al suport dels seus veïns i veïnes, es va convertir en alcaldessa de Quart de Poblet.