Joanot Martorell, 40, Quart de Poblet (46930), València

Celebració Dia Mundial de les Persones Consumidores.

DMIC11.jpg

El 30 de març celebrem el Dia Mundial de les Persones Consumidores que es commemora el 15 de març. Ho celebrem amb l'Associació Mestresses de casa i Consumidores Tyrius visitant la fàbrica de Porcelanosa en Vila-real. Es tracta d'un grup empresarial d'origen espanyol referent a nivell internacional. Amb més de 850 punts de venda, és líder en el sector de paviments i revestiments ceràmics i naturals. A més, la seua consolidada diversificació de la producció li ha permés posicionar-se en diversos segments comercials. 


La visita va començar en l'empresa progenitora del Grup:  Porcelanosa. Aquesta empresa està especialitzada en la producció de paviments i revestiments de monoporosa, gres i gres porcelánico. Durant aquesta primer etapa, vam recórrer la fàbrica on es produeix el 100% del producte que es comercialitza a nivell mundial. 


Després passem a veure on s'emmagatzemen i distribueixen totes les comandes. 


Per a finalitzar vam veure la part de Venis Projects, Exposició, que està enfocada a desenvolupar col·leccions innovadores per a espais més exigents. D'aquesta manera, és considerada com la marca propulsora dels grans projectes per mitjà de l'ús de ceràmica. 

Imagen;