Avenida Antic Regne de València s/n, Quart de Poblet (46930), València
(Complejo Polideportivo)

L'àrea d'Esports es reunix amb les AMPAs i AFAs dels centres educatius de Primària amb motiu dels Jocs Esportius

WhatsApp Image 2024-02-09 at 08.13.44.jpeg

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet es va reunir ahir, 8 de febrer, amb totes les AMPAs i AFAs dels centres d'educació primària de la localitat per a realitzar el seguiment de l'organització en fase local dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. L'Ajuntament és organitzador d'esta fase en col·laboració amb l'entitat Quart per l’Esport.

Juanjo Susín, regidor d'Esports de Quart de Poblet, va participar en la reunió on es va detallar el funcionament de la segona fase de la competició i es van tractar projectes nous que l'Ajuntament pretén organizar, en col·laboració amb els centres, per a la promoció de l'esport base.

A més, es van tractar diferents temes d'interés per a les AMPAs i AFAs i es van aportar propostes i solucions als diferents reptes en l'actualitat de l'esport i les famílies.

Les activitats esportives en els centres escolars i l'organització de la fase local suposa una participació activa de més de 800 xiquets i xiquetes del municipi al llarg de tot el curs, per la qual cosa l'aplicació de les polítiques esportives correctes suposa una ferramenta de gran utilitat per al procés educatiu.