Avenida Antic Regne de València s/n, Quart de Poblet (46930), València
(Complejo Polideportivo)

L'esport escolar, el gran protagonista

L'esport escolar ha sigut enguany l'encarregat de donar el tret d'eixida a Juny Mes de l'Esport, i durant tota la setmana s'organitzen les fases finals de les lligues escolars esportives. A més, ja s'han organitzat tres dels esdeveniments més importants del calendari escolar.
WhatsApp Image 2023-05-30 at 22.49.30.jpeg

El dissabte 27 de maig va tindre lloc la II Trobada municipal de patinatge en el qual es van donar cita tots els patinadors i patinadores del Club Patinatge Quart i de les activitats extraescolars dels diferents centres educatius. Els participants, al voltant de 60 esportistes, van poder gaudir d'una masterclass i posteriorment ens van delectar amb diferents coreografies i exhibicions de cadascun dels grups. La trobada es va dur a terme en el pavelló de Molí d'Animeta. 

El dilluns 29 de maig es va realitzar la I Trobada municipal de Ball esportiu, on es van reunir tots els grups de ball de les activitats extraescolars dels col·legis. Cadascun dels grups va realitzar dos coreografies, que portaven assajant durant este últim trimestre del curs. Els xiquets i xiquetes ho van passar en gran i ja estan desitjant tornar a repetir. La trobada es va realitzar en el poliesportiu municipal i van formar part d'ella al voltant de 200 assistents i 70 participants. 

El dimarts 30 de maig es va dur a terme la II Trobada municipal de Gimnàstica Rítmica organitzat conjuntament amb el Club de Rítmica Quart de Poblet. En la trobada, celebrada en el poliesportiu municipal, es van donar cita més de 125 gimnastes, pertanyents al Club Rítmica Quart de Poblet, a la EID Municipal de Gimnàstica Rítmica i als grups d'activitats extraescolars dels col·legis. L'assistència va ser espectacular i la trobada va ser tot un èxit. 

Per a finalitzar esta setmana de competicions i activitats esportives tindrà lloc divendres que ve 2 de juny, la Festa de Clausura dels Jocs Escolars, on més de 400 xiquets i xiquetes gaudiran d'una vesprada de jocs, esport i inflables.