Avenida Antic Regne de València s/n, Quart de Poblet (46930), València
(Complejo Polideportivo)

Participa en la formació “Introducció al treball amb grups. Jocs i dinàmiques de coneixement i comunicació”

El Ayuntamiento de Quart de Poblet, a través del Área de Deportes, organiza una formación el próximo 10 de junio, de 9h a 14h, en el Centro Social Trenquem Barreres, en la que expertos en la materia impartirán una formación titulada “Introducción al trabajo con grupos. Juegos y dinámicas de conocimiento y comunicación”.
Cartel Introduccion al trabajo.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l'Àrea d'Esports, organitza una formació el pròxim 10 de juny, de 9h a 14h, en el Centre Social Trenquem Barreres, on experts en la matèria impartiran una formació titulada “Introducció al treball amb grups. Jocs i dinàmiques de coneixement i comunicació”. 

Durant esta classe teoricopràctica, dirigida a monitors i monitores d'activitats esportives, es facilitaran eines per a l'aprenentatge del treball grupal en l'esport, així com s'explicaran diferents estratègies dins dels jocs i dinàmiques de coneixement i comunicació. 

Les inscripcions són limitades a 30 places, per la qual cosa si vols assistir, pots inscriure't ja en el següent enllaç.