Avenida Antic Regne de València s/n, Quart de Poblet (46930), València
(Complejo Polideportivo)

Quart de Poblet estrena una app amb un visor 3D que permet veure la recreació d'edificis ja desapareguts

app turismo.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet presenta el projecte “Turisme QdP”, que contempla la posada en funcionament d'una nova aplicació turística, vídeos 360 graus amb unes ulleres de realitat virtual i un vídeo sobre la història del municipi.

A través de la Regidoria de Patrimoni Local i Turisme, s'aposta d'esta manera per utilitzar les noves tecnologies per a recuperar diferents edificis i llocs emblemàtics de Quart de Poblet. La nova app turística permetrà descobrir els punts més interessants de la localitat i, per a això, inclou un visor 3D en el qual s'han recreat alguns edificis que ja han desaparegut, com el Palau del Marqués de Tremolar, que estava a la Plaça del País Valencià, o les fàbriques de Turégano i Refracta. Esta app està disponible per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android i iOS. A més d'aquesta aplicació, és imprescindible descarregar el visor per a poder accedir a la tecnologia 3D.

En el marc del mateix projecte “Turisme QdP”, s'han recreat diversos moments de la història de Quart de Poblet en tecnologia 360 graus a la qual es pot accedir mitjançant unes ulleres de realitat virtual. Qualsevol persona podrà visitar una casa medieval, els moments previs a la Batalla de San Onofre el 28 de juny de 1808 o viure un bombardeig aeri des del refugi de la Plaça de la Creu.

El projecte “Turisme QdP” compta, a més,  amb la presentació d'un vídeo que arreplega la història de la localitat des dels seus inicis amb els esdeveniments més importants i les persones il·lustres.