Calle Joanot Martorell, 40, Quart de Poblet (46930), València
L - V 9.00 - 14.00

L'Escola Municipal Ninos de Quart de Poblet obri el seu termini d'inscripció

El centre escolar compta amb horts, l'educació és en anglés, castellà i valencià i a les aules de bebés només s'entra amb calçat esterilitzat
IMG_2235.JPG

L'Escola Municipal Ninos de Quart de Poblet obri el dilluns 25 de març el termini d'inscripció per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. El centre està a l'avantguarda tant en metodologia com en instal•lacions on es poden plantar fruites i verdures en un hort, fer manualitats reciclant i l'alumnat desenvolupa tot el seu potencial en anglés, castellà i valencià.


Ninos va realitzar la setmana passada dos jornades de portes obertes perquè les famílies conegueren de primera mà les instal·lacions i el seu projecte educatiu integral i integrador. Així mateix, i donada l'alta demanda, també es van realitzar dos sessions informatives a la Casa de la Cultura en les quals la regidora d'Educació, Consue Campos, i personal de la direcció de Ninos, van atendre de manera personal als pares i mares i van respondre personalment a tots els seus dubtes.
El període de matriculació per al pròxim curs escolar comença el dilluns 25 de març


Este centre compta amb 160 places, una aula per a bebés, quatre classes per a xiquetes i xiquets d'un a dos anys i cinc classes per a dos i tres anys. Una de les seues característiques més destacades és que compta amb espais polivalents, diàfans, amplis, interrelacionats, accessibles i segurs. Fins i tot els espais exteriors formen partixen de l'aula.


L'objectiu és incentivar al fet que xiquetes i xiquets es llancen a explorar, a jugar i a descobrir, connectant amb la naturalesa. És un projecte de referència a Quart de Poblet, liderat per dones de la cooperativa valenciana que porta el mateix nom, que senten autèntica passió per l'educació i una motivació extraordinària pel seu treball. Professionals que, en contínua formació, oferixen a la primera infància tot allò que esta requerix: treballar la singularitat de l'alumnat, respectant els seus ritmes; treballar l'autonomia, el desenvolupament de les emocions, despertar una manera de pensar oberta, l'empatia, la curiositat, etc. Mitjançant un projecte educatiu propi que arreplega el millor dels corrents educatius més innovadors. Amb una cura sentida de l'estètica i presentació dels espais. Tenint en compte sempre que l'escola és i ha de ser un mecanisme de transformació social que, de la mà de les famílies, treballe per a fomentar la millor versió i el desenvolupament de tota la potencialitat del seu alumnat.
Per a obtindre més informació pots accedir a la pàgina web de Ninos: www.escolesinfantilsninos.com