Calle José María Coll, 8, Quart de Poblet (46930), València

El Centre d'Ocupació i Desenvolupament de Quart de Poblet impulsa la seguretat i vigilància de la salut, amb formació en primers auxilis per als seus alumnat.

thumbnail_PHOTO-2024-05-22-10-42-42.jpg
En un esforç per millorar la seguretat i preparació de l'alumnat del Taller d'Ocupació i Escoles Taller, el Centre d'Ocupació i Desenvolupament, durant este mes ha impartit formació en primers auxilis bàsics. Esta formació pretén dotar a l'alumnat dels coneixements bàsics per a saber com actuar en diferents situacions d'emergència.
Estos tallers, busquen fomentar la inserció laboral i el desenvolupament de competències professionals en diferents sectors, com són, les energies renovables, obra de paleta o jardineria, que han demostrat ser un valuós recurs per a la comunitat. Durant la seua formació en alternança, actuen en l'entorn municipal per a  el manteniment i millora de diferents zones públiques, en molts casos a l'aire lliure, i exposats a la climatologia. Amb la inclusió d'esta formació en primers auxilis es fa un pas més amb la finalitat de crear un entorn laboral més segur, sent conscients que una eficaç i ràpida resposta, en molts casos pot salvar vides.
L'alumnat ha expressat la seua satisfacció i agraïment per l'oportunitat que se'ls dió d'adquirir estes habilitats tan necessàries.
Amb esta iniciativa, el Centre d'Ocupació i Desenvolupament de Quart de Poblet, reafirma el seu compromís amb l'educació i el benestar del seu alumnat, proporcionant no sols coneixements tècnics i pràctics per a l'ocupació, sinó també ferramentes fonamentals per al dia a dia.