Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

Nova Constitució del Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Quart de Poblet 2023

imagen

Aquest dimecres 18 de gener, després de les eleccions celebrades en els centres educatius de Quart de Poblet s’ha constituït el Consell Municipal d’Infància i Adolescència (CMIA). Les conselleres i consellers han tornat a Quart Jove per a realitzar la sessió constituent d’aquest consell i iniciar un nou i il·lusionant any ple de reptes i propostes.
Com tots els anys, a l’acte de constitució han acudit tant els nous i noves conselleres elegides enguany en les urnes, que inicien ara i continuaran durant dos anys la seua labor com a representants de la Infància i Adolescència de Quart de Poblet , com els qui van ser triats l’any anterior i renoven el seu càrrec durant un any més.

Consue Campos, Regidora d’Infància i Adolescència, ha assistit a l’acte al costat de l’equip de l’Àrea d’Infància i Adolescència que dirigeix i ha donat la benvinguda i felicitat a les conselleres i consellers així com a les famílies, en una sessió plena d’alegria i il·lusió on a més de presentar l’activitat de CMIA, les xiquetes, xiquets i adolescents que el componen han pogut trobar-se, compartir i jugar.
La Regidora ha destacat el paper de les conselleres i consellers en la vida del municipi, la seua labor com a representants i veu de la infància i ha agraït especialment la labor de les conselleres i consellers anteriors. També ha volgut destacar la importància del projecte d’educació en la participació i pedagògic que suposa per a les xiquetes i xiquets el seu pas pel consell i ha valorat especialment la participació dels centres educatius en aquests comicis i l’elevat nombre de candidatures presentades, que ha permés que enguany s’incorporen al consell un total de 50 xiquetes, xiquets i adolescents.

El CMIA de Quart de Poblet es troba dinamitzat per un equip professional de l’Associació Impuls que acompanya el procés des de la metodologia de l’animació sociocultural i des de l’oci educatiu, facilitant els processos en un espai segur i divertit on créixer amb experiències positives des del treball en grup, sent una de les primeres activitats a desenvolupar la realització d’una albergada d’un cap de setmana en la qual les i els membres del consell començaran la seua experiència grupal.
L’u de febrer tindrà lloc la primera reunió ordinària d’aquest any del CMIA, on començaran a treballar i a compartir la seua mirada i la seua veu com a ciutadanes i ciutadans, realitzant proposades per a millorar el municipi, que, veient les ganes i il·lusió durant aquesta primera jornada, segur que seran molt interessants i ajudaran a millorar el nostre poble.