Calle De la torreta, 1, Quart de Poblet (46930), València
Horari d’atenció. Matins: Dilluns de 10 a 14 hores. De dimarts a divendres de 9 a 14 hores. Vesprades: Dimecres i dijous de 16:30 a 19:30 hores.

VII trobada de Consells d'Infància i Adolescència de la província de València

Picassent acull la VII Trobada de Consells de la Infància i l'Adolescència de la província de Valencia.jpeg
El Dissabte 17, consellers i conselleres de Quart de Poblet van acudir a la VII trobada de Consells d'Infància i Adolescència de la província de València que, aquest any, es va celebrar en Picassent, junt amb consellers de pobles com Picassent, Carcaixent, Mislata, Pobla de Farnals, Torrent, Gandia, Sagunt, Almussafes, Alzira i Bellreguard. La jornada va començar a les 10 del matí amb l'acte de presentació, al que va assistir la Regidora d'Infància i Adolescència de Quart de Poblet, Consue Campos. Aquest acte va estar dirigit pels xiquets i xiquetes del consell de Picassent i del grup impulsor, del que formen part Maria M i Álvaro L, com a representants del CMIA de Quart de Poblet. També van intervindre a la presentació l'alcaldessa i la regidora d'Infància i Adolescència de Picassent, Conxa Garcia i Raquel Hervàs, el cap de servei de Promoció dels Drets de la Infància i l'Adolescència, Fernando Monfort i la representant d'Unicef en la Comunitat Valenciana, Elena Filella.

    

En acabar l'acte de presentació, els consellers i conselleres es van dividir en grups, per a participar en una gran gincana en la cual havien de superar diverses ptobes relacionades amb la Igualtat, que era la temàtica a treballar triada pel Grup Impulsor.

   

Després vam fer una xicoteta pausa per dinar i en acabar ens vàrem dirigir al poliesportiu, on xiquetes, xiquets i adolescents van poder gaudir de temps lliure per a jugar mentre per grups treballaven en l'elaboració d'un mural participatiu amb la temàtica de la igualtat.

   

Per últim es va realitzar una avaluació final, que va mostrar que els xiquets i xiquetes havien disfrutat de la jornada i la valoraven de manera positiva. A més es va fer entrega d'un xicotet record per a cada Consell per part de l'Ajuntament de Picassent.