Carrer Reverendo Padre José Palacios, 1, Quart de Poblet (46930), València
Edifici L'Estació. Horari (excepte amb visites guiades): - Divendres de 17:00 a 20:00 - Dissabtes de 10:00 a 14:00

Travel Bloguers de la Comunitat Valenciana coneixen els recursos turístics de Quart de Poblet

foto bloggers_ok.jpg

El passat 9 de juny l'àrea de Turisme de Quart de Poblet va organitzar un blogtrip, un esdeveniment perquè editors de blogs de viatge conegueren els recursos turístics de Quart de Poblet. Aquesta activitat es va realitzar aprofitant que se celebrava el 300 aniversari de la Passejà de Sant Onofre, festa que fa unes poques setmanes va ser declarada Festa d'Interès Turístic Autonòmic.

En primer lloc es va realitzar la Ruta de l'Aigua, la visita guiada que recorre diversos punts d'interès, tant naturals com arquitectònics, que guarden relació amb la gestió i l'aprofitament de l'aigua a Quart de Poblet des de fa segles. D'aquesta manera van visitar el Depòsit d'Aigües de Baixa Pressió del carrer Trafalgar, el Assut del Repartiment o el Parc Fluvial del Túria.

El plat fort va consistir a gaudir de la celebració de la Passejà de Sant Onofre, el dia en què aquesta festivitat celebrava tres segles. A través de l'equip de Turisme van conèixer l'origen i les peculiaritats de la festa més emblemàtica de Quart de Poblet, vivint en primera persona la marxa dels coeters de l'Associació de Amics de la Passejà i l'espectacularitat de les *rodes de foc”, els castells de focs artificials i els arcs amb els quals s'homenatgen el patró.

El blogtrip, que es va realitzar en coordinació amb l'Associació Comunitat Valenciana Travel Blogueres va comptar amb la presència dels blogs: Con los niños en la mochila, Meraviglia, Diario de una vividora i hoy viajamos. Totes dues parts es van mostrar molt satisfetes amb aquesta acció de difusió i van acordar noves activitats per a un futur.