Plaza del País Valencià 1, Quart de Poblet (46930), València

L'IVACE concedeix més de 331.000 euros a Quart de Poblet per a continuar millorant els seus polígons

Tria, un any més, els projectes presentats per l'Ajuntament per a renovar l'enllumenat, ordenació viària, accessos i senyalització
POLÍGONO (2).jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet manté la seua aposta ferma per la millora dels seus polígons industrials i, per això, durant aquest any realitzarà noves actuacions als parc empresarials encaminades a potenciar la seua competitivitat. I aquestes accions seran possibles gràcies a les noves subvencions concedides per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que ha tornat a triar dos projectes del municipi per a continuar millorant aquestes àrees. Aquestes ajudes, per un valor global superior als 331.000 euros, s'emmarquen en el Programa de Millora d'Infraestructures de Parcs Empresarials corresponent a l'any 2023. 

D'una banda ha atorgat 165.516,80 euros, dels 200.000 previstos en el projecte, per a executar la renovació viària, la senyalització, l'enllumenat públic i serveis contra incendis als carrers Ermita de Sant Onofre, de la Música o avinguda Reial Monestir de Poblet, dins del polígon 9 d'Octubre. 

D'altra banda, ha aprovat altres 165.516,80 euros per a la millora viària, dels accessos i de l'enllumenat del polígon Masia d'Espí i, en concret, dels viàries Artesania, Riu Guadalaviar, Cautiva i avinguda Comarques del País Valencià. Igual que l'anterior pla, aquest està quantificat per 200.000 euros. En total, l'IVACE finança el 82% del cost de les intervencions. 

D'aquesta manera, l'IVACE torna a valorar els projectes presentats pel consistori per a continuar treballant en les zones industrials i fomentar així la seua competitivitat i plantejament estratègic. Aquestes subvencions se sumen a les rebudes en exercicis anterior i que permeten continuar completant fases que estan transformant per complet els polígons. A més, en el procés de sol·licitud de subvencions, el consistori ha comptat amb l'opinió del teixit empresarial local per a conéixer quines són les seues inquietuds i peticions per a modernitzar les zones en les quals estan situades les seues empreses.