Plaza del País Valencià 1, Quart de Poblet (46930), València

Quart de Poblet avança en la transformació dels seus polígons industrials amb una inversió que supera el 1,2 milions d'euros

Durant 2023 la inversió ha ascendit a 400.000 euros per a millorar la competitivitat del parc empresarial
PG poligono desde puente.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet avança en la transformació dels seus polígons industrials i ha completat una nova fase de millora amb una inversió de 400.000 mil euros durant este exercici 2023, amb els quals la quantitat invertida en els últims tres anys supera la xifra de 1,2 milions d'euros. L'Institut Valenciana de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha aportat més d'un milió d'euros. Este organisme va tornar a triar els projectes presentats pel municipi per a potenciar les seues àrees empresarials, en una clara aposta per augmentar la seua competitivitat. 


D'aquesta manera, el consistori ha executat la renovació viària i ha substituït la senyalització, l'enllumenat públic i serveis contra incendis als carrers Ermita de San Onofre, de la Música i avinguda Reial Monestir de Poblet, dins del polígon 9 d'Octubre, situat al costat del nucli urbà. Esta intervenció inclou l'adequació de l'aparcament gratuït del carrer de la Música, una reivindicació dels usuaris i usuàries d'este estacionament de 206 places públiques. A més, s'ha actuat en l'àrea de Masia d'Espí, on s'han millorat els vials, els accessos i l'enllumenat dels carrers Artesania, Riu Guadalaviar, Captiva i avinguda País Valencià. 


És important destacar que el consistori actua en totes dues zones de les àrees industrials locals, l'A, situada a banda i banda de la A-3, i la B, al costat del nucli urbà, on gradualment s'han implementat projectes encaminats a la modernització i dotació d'infraestructures i serveis. Així mateix, s'aposta per la sostenibilitat i la transició ecològica amb la implantació del carril bici, la substitució de les lluminàries per llums de tecnologia LED de baix consum i la creació de zones verdes.


Reordenació del trànsit i augment de la seguretat

Un altre dels aspectes destacats és la reordenació del trànsit i l'augment de la seguretat, i la millora del sistema de drenatge del sanejament, fonamental per a evitar la inundabilitat. 
En els processos de sol•licitud de subvencions, el consistori ha comptat amb l'opinió del teixit empresarial local per a conéixer quines són les seues inquietuds i peticions per a modernitzar les zones en les quals estan situades les seues empreses.