Plaza del País Valencià 1, Quart de Poblet (46930), València

Subvencions de l'IVACE, Institut Valencià per a la Competitivitat Empresarial, per a polígons.

10-IVACE GVA-cs-color.png

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, llança cada any la convocatòria de subvencions per a municipis "Millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat Valenciana". L'Ajuntament de Quart de Poblet presenta a aquest organisme projectes específics per a impulsar les seues àrees empresarials i potenciar la seua competitivitat i que han sigut aprovats per part d'aquest ens. 

IVACE Parcs Empresarials té entre les seues funcions promocionar, gestionar i comercialitzar els parcs empresarials i sòl industrial propietat de la Generalitat Valenciana. A més, ofereix atractives condicions de comercialització de sòl industrial i ajudes per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, gestiona el Mapa de Sòl industrial i treballa en la implantació de les accions contemplades en la Llei d'Àrees de la Comunitat Valenciana.

Amb les subvencions s'ha aconseguit millorar els polígons del municipi, amb més infraestructures i serveis, i actuacions com la reordenació viària, la renovació de la il·luminació o la implantació de vigilància.