Calle José María Coll, 8, Quart de Poblet (46930), València

Quart de Poblet contracta 14 persones a través del Pla d'Activació d'Ocupació Municipal

L'objectiu és millorar l'ocupabilitat i la inclusió social, així com la inserció en el mercat laboral
IMG_8132.JPG

L'alcaldessa de Quart de Poblet, Cristina Mora Luján, acompanyada per la regidora de Personal, *Consue Campos, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Fran Hidalgo han donat la benvinguda a les 14 persones que han entrat a treballar a l'Ajuntament. Estes persones han sigut seleccionades en el Pla d'Activació Social per a l'Ocupació 2023.

L'objectiu principal d'este pla municipal és millorar l'ocupabilitat i la inclusió social, així com la inserció en el mercat laboral. Amb estos contractes es cobriran dotze llocs d'operaris i dos d'auxiliars de servicis. Estes catorze persones estaran treballant a l'Ajuntament durant un any.

Cristina Mora s'ha interessat personalment per cadascun dels nous i noves treballadores i ha assenyalat que esta és una oportunitat de la qual podrien eixir després noves oportunitats.

Este Pla d'Activació Social per l'Ocupació se suma a la resta dels programes d'ocupació social i tallers de formació/empre que realitza este Ajuntament a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació en col·laboració amb l'Àrea de Personal i altres Àrees Municipals.