Calle José María Coll, 8, Quart de Poblet (46930), València

Programes d'ocupació social.

EMPUJU. Contractació de persones joves aturades menors de 30 anys per entitats locals, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu plus (FSE+), de la Comunitat Valenciana. (Avalem Joves).

Aquest pla subvenciona la contractació de persones joves menors de 30 anys inscrits el seu corresponent Espai LABORA i en el sistema de Garantia juvenil, durant un període de 12 mesos a jornada completa en les diferents entitats locals participants.

Per a formar part del procés de selecció has de complir els següents requisits: Ser menor de 30 anys, estar inscrit en la Garantia Juvenil, tindre les teues dades i les dades dels estudis finalitzats actualitzats en la teua oficina LABORA i complir amb els perfils que sol·licite l'entitat local.

EXPLUS. Contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus).

Aquest pla subvenciona la contractació de persones majors de 30 anys inscrits el seu corresponent Espai LABORA, durant un període de 12 mesos a jornada completa en les diferents entitats locals participants.

Per a formar part del procés de selecció has de complir els següents requisits: Estar en situació de desocupació i tindre almenys 30 anys, estar inscrit/a i tindre les teues dades actualitzades en la teua oficina LABORA i complir amb els perfils que sol·licite l'entitat local.

Aquest pla se suma al pla de contractació de persones desocupades amb discapacitat, EMDISC. (Avalem capacitats).

La selecció/sondejos de candidatures, es realitza a través de sondejos de LABORA, i les instruccions de selecció de cada programa. 

Per a la presentació de la documentació, en el cas del EMPUJU, es presentarà per registre general, indicant que es presenta al procés de selecció EMPUJU2023, en l'assumpte de la instància general, i en el cas del EXPLUS, en el CED (Centre d'Ocupació i Desenvolupament).

EMDISC. Contractació de persones desocupades amb discapacitat en colaboració amb entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem Capacitats).