Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg
logo Programació Cultural 2024.png
imagen
Q-ART_botón.jpg
logo reconeixement.jpeg

Javier Ferrer Chust guanya el premi del festival de fotografia QLICK 43 de Quart de Poblet per la seua obra “Díptic 323-R”

El jurat ha atorgat el premi Ribera Ríos a Tomás Ortiz Arce pel seu treball “Puerta a la sabiduría”
PremiadosQLICK43.jpeg

Quart de Poblet, 22-05-2023

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha entregat els premis del QLICK 42, Saló de Fotografia de Quart de Poblet 2023, un certamen nacional que compta amb un gran prestigi dins del sector. En la secció col·lecció, el primer premi ha sigut per a Javier Ferrer Chust per la seua obra Díptic 323-R, el segon per a Carlos Javier Bravo Paredes per Sobre los hombros de un gigante i el tercer per a José María Rubio Calonge per Periferia.

Quant als premis individuals, s'ha atorgat el guardó a Ángel Atanasio Rincón per Efímero 2; Carlos Javier Bravo Paredes per Vega mía 3; Juan Miguel Cervera Merlo per Líneas 1; Javier Ferrer Chust per Óculo 3; Eduardo Francés Sanchis per Sol 1; José López Giménez per Niebla 3; José Ramón Luna de la Ossa per Adagio 1 i Diego Pedra Benzal per Fantasía urbana 3. 

Respecte als premis de la secció tema local, el premi Ribera Ríos ha sigut per a Tomás Ortiz Arce per Puerta a la sabiduría, que també ha guanyat un dels premis de tema local per Admirando el arte, l'altre ha sigut concedit a José María Martín Hernández per El dado.

El jurat que ha triat les fotografies guanyadores i les seleccionades per a l'exposició, ha estat conformat per la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet, Cristina Mora; el crític d'art, comissari d'exposicions i membre de l'Associació Valenciana de Crítics d'Art, José Luis Giner; la fotògrafa, historiadora de l'art i membre de AGFOVAL i de Dones Fotògrafes de València, Pilar Sampedro; la fotògrafa, docent, investigadora i professora en el Màster de Fotografia de la UPV, Ana Martí i el director sociocultural de l'Ajuntament de Quart de Poblet, Antonio Santos Lozano.

L'acte d'inauguració i lliurament de premis que ha tingut lloc el 20 de maig a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, ha comptat amb la presència de la regidora de Polítiques de Joventut, Infància i Adolescència, Participació Ciutadana i Educació, Consuelo Campos, i el president de l'Associació de l'Arts Plàstiques de Quart de Poblet, entitat que va donar origen als premis, Rodolfo Costa. També va ser presentat el catàleg d'aquesta edició, en sis versions de portada diferents, amb el qual es va obsequiar al públic  present, i que està disponible per a qui visite l'exposició. També es pot consultar o descarregar digitalment en l'àrea de cultura de la web de l'Ajuntament de Quart de Poblet, en format pdf autodescargable. La mostra de les fotografies d'aquest QLICK43 podrà veure's a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.30 hores fins al 9 de juny.