Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
_botó QMTRGS.jpg
Q-ART_botón.jpg
imagen
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet premia a Carlos Bravo amb la seua col·lecció “Mis silencios y yo” en el festival QLICK 44

El jurat atorga el premi Ribera Ríos a José Tomás Rojas per la seua obra “En tránsito”.
QLICK premiadxs.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha inaugurat el certamen de fotografia QLICK 44 amb el lliurament de premis a les obres guanyadores d'aquest certamen, una trobada que incentiva i dona suport a la divulgació de la fotografia com a mitjà d'expressió artística. De fet, es tracta d'un certamen nacional que compta amb un gran prestigi dins del sector.

En la secció col·lecció, el primer premi va ser per a Carlos Bravo Paredes per la seua obra “Mis silencios y yo”, el segon lloc va ser per a “Despoblación rural” d'Ángel Atanasio Rincón i el tercer lloc va ser per a José Conceptes i la seua obra “Entre dos mundos”. En aquesta categoria es van presentar un total de 195 fotografies.

En la secció de premis individuals, es va guardonar a Antonio Atanasio per “Veinticuatro años de oscuridad”; Carlos Bravo per “La tierra fría”; Xavier Ferrer Chust per “X”, Librada Martínez Cano per “La mirada ingenua”; Diego Pedra per “Escombros”, Miquel Planells per “La sutileza del recuerdo”; José María Rubio per “De inviernos al Este” i a José Tomás per “Juegos de adultos”.

En la secció tema local, a la qual es van presentar 31 fotografies, el premi Ribera Ríos va ser per a José Tomás Rojas per la seua obra “En tránsito”. Dominga Balastegui i José Luis Fernández també van ser premiats en aquesta categoria per “Reflejos de cultura” i “Biblioteca”, respectivament.

L'esdeveniment va tindre lloc aquest dissabte a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Quart de Poblet i la mostra es podrà visitar fins al dia 24 d'aquest mateix mes, en horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores. El catàleg de l'exposició estarà disponible en format físic per a les persones que assistisquen i en format digital pdf descarregable en l'àrea de cultura de la web de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

El jurat va estar presidit per Encarna Folgado Andrés, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet; Com a vocals, van assistir Irene Ballester, doctora en Història de l'Art i professora en el departament d'Història de l'Art i en el Màster de Fotografia de la UV; Johanna Caplliure, llicenciada en Història de l'Art i en Filosofia i docent d'Estètica i Teoria de l'Art en la UPV i Pedro Vicente Mullor, director del Màster de Fotografia i Art de la UPV.