Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
_botó QMTRGS.jpg
Q-ART_botón.jpg
imagen
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg

La Casa de Cultura dedica una exposició a l'obra de l'artista Lola Miralles

Plats Dibuixats: Ceràmica de Lola Miralles
La mostra està comissariada per la seua filla, la també artista Ana Tomás.
DSC_0101v.JPG

El pròxim de 5 d'abril s'inaugura a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, la mostra de l'artista de Quart de Poblet, Lola Miralles. L'acte de presentació serà a les 19 h .

L'obra de Lola Miralles que es presenta a Quart de Poblet del 5 al 10 d'abril a la Casa de Cultura, té el seu punt d'inflexió comuna: l'art de la ceràmica i el dibuix. Esta aportació comissariada per Ana Tomás dona a conéixer plats dissenyats i decorats manualment d'un valor indiscutible per la seua destresa i qualitat. Esta gran mostra amb mes de 200 plats, Lola ens deixa gaudir-los com a suport i com a camp experimental. 
Lola, apassionada, creativa, única, inquieta i interdisciplinària en les seues obres, ha sigut tota la seua vida artista i “diàriament”. No passa un dia que no se li ocórrega el quin ni on pintar, per això és tan prolífica en obra de caràcter pictòric i tridimensional.
La seua trajectòria pintant ceràmica des dels 14 anys l'avalen, per a després passar pels estudis a l'escola de Manises i exercir allí la seua docència fins a la seua jubilació. 
Lola, establida a Quart de Poblet des de jove i casada amb el Catedràtic i Acadèmic Antonio Tomás, va indagar en tots els vessants ceràmics generant vincles i investigant la ceràmica des del vessant expandit del gravat calcogràfic demostrant la seua versatilitat i pluralitat del mitjà tècnic.
En la seua trajectòria ha treballant incansablement investigant sobre processos i materials. La seua formació com a gravadora li ha permés desenvolupar obra plàstica en les quals combina tècniques de gravat amb suports i procediments ceràmics.
Durant el procés ha realitzat nombrosos assajos, amb diferents tipus i proporcions de tinta, estudiant diferents estratègies metodològiques i jerarquies de traços fins a aconseguir la fórmula exacta per a aconseguir efectes sorprenents.
La intenció principal en esta exposició és mostrar a l'espectador una mirada d'artista a través d'este ús plural del mitjà.