Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
_botó QMTRGS.jpg
Q-ART_botón.jpg
imagen
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg

La pròxima exposició a la Casa de Cultura està dedicada als records de l'actor Carles Castillo.

Carles Castillo mostra els seus anys de professió dedicada al teatre en una exposició a la Casa de Cultura de Quart de Poblet.
Carles Castillo.jpg

Després de 43 anys de professió, l'actor i dramaturg Carles Castillo, presenta una exhibició dels seus records de tota la seua carrera el pròxim 9 de febrer a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Quart de Poblet. La mostra es compon de cartells, fotografies i objectes que l'actor ha anat guardant durant tots estos anys dedicats a la seua gran passió, el teatre.
La intenció és realitzar un passeig pel temps a través dels muntatges teatrals en els quals ha participat, bé com a actor, com a escriptor i fins i tot, com a productor; des dels seus inicis, quan cantava en locals xicotets de la nit valenciana, passant pels seus primers passos com a mim, per les seues col•laboracions al cinema i la televisió, i per la seua participació en grans produccions teatrals.
Però Carles Castillo, com a artista versàtil que és i persona plena d'interessos, no ha sabut estar encasellat en una sola disciplina i quiet en un sol lloc. La seua inquietud creativa li ha portat de la interpretació musical a la teatral, innombrables són els muntatges escènics en els quals ha participat tant com actor com assumint la direcció, de l'escriptura de textos per a l'escena a la de llibres sobre el món de la interpretació i fins i tot, a la publicació d'un disc. 
Els seus reptes escènics superen les fronteres del nostre país, i ha participat en muntatges a Europa: Alemanya, Itàlia, França,...i també en països de Sudamérica com Veneçuela, Colòmbia o Mèxic entre altres.
De tots els seus espectacles, destaca Imprebís, amb Carles Montoliu, una fita en el panorama espanyol teatral sobre l'art de la improvisació amb més de 3500 representacions i superant el milió d'espectadors.
Però esta exposició no és un punt i final a la seua carrera si no un continuem treballant, ja que en este 2024 realitzarà una gran gira nacional i internacional amb diversos espectacles en cartell.
 

L'exposició s'inaugura a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Quart de Poblet divendres 9 de febrer a les 19 h, i es podrà visitar fins al 23 de febrer en l'horari habitual d'apertura al públic, de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h, i a les vesprades de 17 h a 20 h.