Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
_botó QMTRGS.jpg
Q-ART_botón.jpg
imagen
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg

"Miedo. Silencio. Conservemos la memoria" d'Isabel Arcas.

Instalació artística en la sala d'exposicions de la Casa de Cultura fins al 28 d'abril.
Isabel Arcas presenta la instalació i les obres pictóriques sobre Memòria Democràtica a Quart de Poblet.
arcas y mora.jpg

El passat  12 d'abril va ser inaugurada l'exposició Miedo. Silencio. Conservemos la memoria de l'artista Isabel Arcas a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Quart de Poblet.

 L'acte inaugural va ser presentat per Cristina Mora, regidora de Cultura i Patrimoni local, donant la benvinguda a les persones assistents i remarcant la connexió d'Isabel Arcas amb el nostre municipi, ja que és professora i membre de l'Associació d'Arts Plàstiques de Quart de Poblet, així com el seu compromís amb la recuperació de la Memòria Històrica.

Isabel Arcas va introduir l'exposició en el saló d'actes,  amb la presentació del projecte des de diversos punts de vista. Primer va situar en el seu context històric el relat i els personatges protagonistes de la mostra, després va parlar del procés tècnic de les obres de la instal·lació i per a finalitzar, va presentar a cadascuna de les persones que apareixen representades en aquesta exposició; els va donar nom, lloc de naixement, professió, i també ens va narrar el seu injust final.

Una xarrada que va emocionar al públic i que va posar el focus en la necessitat de reclamar la injustícia social i històrica que van patir totes les persones que van ser represaliades i oblidades durant dècades per la dictadura franquista.

L'exposició es podrà veure a la Casa de Cultura de Quart de Poblet fins al 28 d'abril en l'horari habitual d'obertura.