Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30

QLICK. 43 Saló de fotografia

Dissabte 20 de maig comença el QLICK43 Saló de Fotografia amb la inauguració de la exposició i el lliuraments de premis.
qlick 43_3.jpg

Com cada any al mes de maig, el protagonisme de la programació cultural de Quart de Poblet està reservat per al QLICK, el Saló de fotografia que enguany fa la seua 43é edició.

Dissabte 20 de maig a les 19 h podrem assistir a la inauguració de les obres seleccionades i les premiades en diferents categories. Aquestes obres han sigut recollides en un catàleg que serà repartit entre les persones assistents. Al mateix acte, es lliuraran els premis de les diferents categories: a la millor col·lecció, els premis individuals, els premis locals i el Rivera Rios.

L'exposició es podrà visitar fins al 10 de juny en l'horari habitual de la Casa de Cultura.

En la present edició s'han presentat 78 obres entre col·leccions i obres individuals, de 33 autories diferents, de les quals 11 han aconseguit un dels premis que atorga aquest concurs. El jurat que va fer la valoració va estar format per la regidora de cultura i patrimoni local, Cristina Mora, José Luis Giner Borrull, crític d'art, comissari d'exposicions i membre de l'Associació Valenciana de Crítics d'Art, Pilar Sampedro Aparici, fotògrafa, historiadora de l'art i membre d'AGFOVAL i de Dones Fotògrafes de València, i Ana Martí Testón, fotògrafa, docent i investigadora i professora en el Màster en Fotografia de la UPV.

A més de les obres i col·leccions premiades, a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura també podrem gaudir d’una selecció d’obres que en aquesta edició, que tenen una gran qualitat artística, superant la d'anys anteriors. Aquestes fotografies estan recollides en un catàleg que serà també presentat en l’acte i amb el qual s’obsequiarà el públic assistent.