Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30

Quart de Poblet inicia la temporada estival amb una programació plena de música i teatre

L'ajuntament programa les actuacions de l'alumnat de l’Escola de Teatre de Quart de Poblet i l'inici del III Festival Internacional de Música, Musiquart
plaerdemavida.jpg

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha programat activitats per al mes de juny on la música i el teatre seran els protagonistes. I és que és el mes en què té lloc l'escenificació de les obres preparades durant el curs per la Escola de Teatre del municipi.

Aquest cicle es desenvoluparà del 9 al 18 de juny. El primer dia, el 9 de juny, s'estrena l'obra Con miedo a volar, voló, enfocada a un públic familiar. El dia 10 La habitación vacía serà la protagonista de la vesprada a Quart de Poblet, mentre que el dia 11 el Grup Laboratori presentarà la seua obra Desmontando a Nora (una verdadera mujer) per al públic adult. D'altra banda, el dia 17 i 18 de juny, es realitzaran les actuacions Te espero abajo i ¿Hay alguien con luces en esta finca? Unes obres enfocades al públic jove i adult. Tot això tindrà lloc en el teatre del Centre Cultural el Casino i l'entrada és gratuïta, fins a completar aforament.

D'altra banda, ja està tot preparat per a l'III Festival Internacional de Música de Quart de Poblet Musiquart de 2023. Del 26 de juny al 2 de juliol tindran lloc les actuacions de grans grups. El 26 de juny dona inici aquesta trobada amb el Concert de guanyadors IBLA GRAND PRIZE i l'endemà 27 de juny, Tremate de Plaerdemavida Ensemble. Un dia després, el 28 de juny, actuarà el Trio Meyerbeer amb la interpretació de Goldberb Variations de J.S. Bach per a trio de corda.

Per a finalitzar aquest mes replet d'activitats, el dia 29 de juny s'ha organitzat la Nit de Sarsuela d’Unbeldí de Feten i el 30 de juny a la vesprada un recorregut pels carrers de Quart de Poblet amb l'actuació Centelleigs musicals. Aqueix mateix dia s'estrenarà també Resonances de Gianluca Tavaroli DJ aka ARX per a posar-li fi a un juny molt cultural. El certamen musical culminarà l'1 de juliol amb The Bear òpera de cambra de William Walton i finalitzarà el dia 2 de juliol amb Romàntica en comparació del Duet Amato- Innamoratti. Per a consultar els horaris i els llocs de cada actuació, vos podeu dirigir a la web https://festivaldemusicaquartdepoblet.com