Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30

Festival Q-ART 2023

portada Q-ART.jpg

Ja tenim les bases de convocatòria dela nova edició del Festival Q-ART amb què un any més celebrem la importància de l’art a través de diferents disciplines, com a manifestació cultural de la societat. El periode de recepció d'obres per al concurs d'arts plàstiques i per al d'art urbà és del 5 al 20 de juny. Les obres seràn recepcionades en la Casa de Cultura de Quart de Poblet.

El concurs d'arts plàstiques arriba ja a la seua 52 edició i tenim tres premis, el de pintura, el d'escultura i el de gravat.

A la 10a edició arriba tant en concurs d’art urbà com el de creació artística, el primer és una mostra d’intervenció artística al carrer on la població pot gaudir en directe del procés de creació; i el segon dona cabuda a les expressions més contemporànies i trencadores, una residència per a donar suport a artistes joves.

I com no, la jornada del concurs de pintura a l’aire lliure; huit anys omplint els carres de Quart de Poblet d’artistes executant les seues obres, mirades personals dels racons i gents del nostre municipi.

Ací teniu les bases de tot el Festival per a consulta o descàrrega.