Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
_botó QMTRGS.jpg
Q-ART_botón.jpg
imagen
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg

Us donem la benvinguda a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Quart de Poblet, on treballem tant per difondre la cultura com per donar suport a la creació cultural.

Durant tot l’any tenim en marxa una programació cultural completa, on podeu trobar tota mena d’espectacles teatrals, dansa, cinema, música, conferències i exposicions, per a un ventall de públic divers amb edats i gustos variats.

Realitzem festivals i certàmens on donem cabuda a diferents disciplines artístiques, des de l'art urbà al curtmetratge, des del gravat a la fotografia; concursos amb moltes edicions realitzades i, per tant, més que consolidats al panorama autonòmic i nacional.

Un pilar cultural important al nostre municipi és el teixit associatiu municipal. Més de trenta entitats culturals treballen en diferents àmbits, enriquint el panorama cultural i artístic de Quart de Poblet.

La seu de l’àrea de cultura és la Casa de Cultura, i comptem amb altres espais culturals com el Centre Cultural El Casino i l’Auditori Molí de Vila, que ja ha complit 25 anys donant cabuda  a una programació cultural variada i de qualitat.

Us animen a entrar en la nostra web i descobrir tota la programació cultural que hi ha al vostre abast, a més de tota la informació sobre l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Agenda