Plaza Valldecabres, 19, Quart de Poblet (46930), València
Lun - Vie 9.30 - 13.30 y 17 - 20.30
_botó QMTRGS.jpg
Q-ART_botón.jpg
imagen
BOTÓ CATÀLEG qlick 44.pdf.jpg

Auditori Molí de Vila

Un antic molí convertit en la principal seu cultural del municipi.
Durant el 2023 amb motiu del 25 aniversari de l'Auditori, es realitzaran diferents accions per a revaloritzar aquest símbol cultural de Quart de Poblet.
quart_31144.jpg

L’Auditori va ser construït sobre les restes de l'antic Molí de Vila quan aquest va ser cedit pels antics propietaris. El projecte va seguir l'estructura de la façana de l’antiga casa de Salvador Bellver, mentre que per dintre, es va dissenyar un gran teatre amb una capacitat per a 430 persones. Per ell han passat tota mena d’espectacles i companyies de rellevància nacional dintre de les programacions culturals que es fan cada temporada, a més d’acollir a les nombroses entitats culturals municipals que utilitzen les seues instal·lacions per desenvolupar les seues activitats durant tot l’any.

25 Aniversari 

El nostre Auditori està d'aniversari. El 6 de desembre de 1997 se'n vam obrir les portes al públic per primera vegada i enguany celebrem els seus 25 anys d’existència. Un quart de segle des que les ruïnes de l'antic Molí de Vila es van convertir en un fabulós contenidor cultural per al nostre poble el què, a més d'acollir una programació cultural de qualitat, ha exercit com a espai on les entitats culturals del poble ens han mostrat el seu treball. 

En desembre de 2022 ho vam celebrar amb una programació especial, plena de teatre, música, dansa, cine i circ, per a reflectir la importància cultural que té i ha tingut l'Auditori per a la població de Quart de Poblet.  Entre el 2 i el 7 de desembre de 2022, no només vam gaudir dels millors espectacles, sinó que es va iniciar un any de celebració dels 25 anys de l’Auditori Molí de Vila.  

L’homenatge a aquest espai tan important per a la cultura de Quart, va començar amb la renovació de la seua imatge. Li vam encarregar a la dissenyadora Laura Inat, un nou logotip per a estrenar aquesta celebració. A partir de la mateixa estructura arquitectònica de la façana de l’Auditori i de les lletres del seu nom, A-M-V va sorgir aquesta nova imatge de marca. 

Durant aquest any de commemoració de l’aniversari, a aquest logotip, li acompanyarà el nombre 25. Un nombre que es troba al vestíbul de l'Auditori en format gegant i que va ser decorat pel públic al mes de desembre. 

A més de la festa de la programació especial, des de l’Àrea de Cultura, sabem de la importància del treball de les entitats culturals; la labor de moltes persones i associacions durant aquests vint-i-cinc anys. En reconeixement del paper rellevant d’aquestes entitats culturals en la construcció d'una vertadera democràcia cultural, l'Ajuntament de Quart de Poblet, està preparant un testimoni audiovisual que reculla el nostre agraïment i difonga l’evolució d’aquest edifici des de molí agrari a contenidor de cultura. 


Imagen;