C/ Blasco Ibáñez, 23, Quart de Poblet (46930), València

28 de juny "Día del Orgullo LGTBI" 2023

IMG_7818.jpg

Amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI de 10:00h a 12:00h es va muntar un estand informatiu a la porta de l'Ajuntament on a les 11:00h va tindre lloc lloc la lectura del manifest pels drets del col·lectiu LGTBI i repartiment de marxandatge (polseres, ventalls, motxilles, fullets informatius i xapes realitzades pel centre ocupacional)

Durant tota la setmana, en els edificis municipals es van penjar banderes LGTBI: Biblioteca, Pavelló d'esports, Quart Jove, El Casino i Casa de Cultura. 

Dins de la programació es van realitzar els tallers "Casas diverses" coincidint amb el 15 de maig "Dia internacional de les famílies" amb material dissenyat "ad hoc" per a primer cicle de primària en diferents centres educatius. I el dilluns 19 i dimarts 20 de juny l'artista Barbiturikills va fer un mural en l'IES LA SENDA sobre diversitat la setmana anterior en el qual va participar l'alumnat.

A més de tots aquests actes per qüestions de disponibilitat s'ha programat per al 3 de novembre de 2023 l'obra de teatre "Una luz tímida" de temàtica LGTBI.