Calle Reverendo Padre José Palacios, s/n, Quart de Poblet (46930), València

Carnet XLPV

En la Biblioteca Pública Municipal Enric Valor de Quart de Poblet es pot obtenir el carnet de lector o lectora de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana (XLPV). Per fer aquest tràmit només cal una fotografia mida carnet (o còpia en color) i el DNI. Les persones menors de 14 anys portaran el seu DNI, si el tenen, i convé que vinguen acompanyats dels seus pares o tutors legals, ja que cal que aquests signen la corresponent autorització.

Aquest carnet serveix per a fer ús del préstec en qualsevol biblioteca de la XLPV i amb les claus personals es pot entrar a la zona d'accés restringit i accedir a les dades personals, fer reserves de documents, renovar els préstecs, enviar suggeriments, etc. Amb el carnet es poden obtenir altres avantatges com descomptes en espectacles o en llibreries.

Les persones menors de 18 anys podran tramitar simultàniament a la seva sol licitud de carnet de la XLPV, l'autorització, vinculada a aquest, per a l'ús de dispositius informàtics i accés a Internet disponibles a la BPMEV.


Per al préstec de documents és IMPRESCINDIBLE presentar el carnet de la XLPV o descarregar-se el carnet al mòvil.

Carnet al mòvil:

Es pot generar el carnet de lector en la pantalla del dispositiu móvil de l'usuari.

Formulario Carnets eXLPV 2019-1

Carnet de lector en dispositius mòvils