Calle Reverendo Padre José Palacios, s/n, Quart de Poblet (46930), València

Col·lecció

IMG_9956.jpg
Infantil i juvenil:


Els llibres de la sala infantil i juvenil estan ordenats per rang d'edat: 


Primeres lectures 

De 4 a 6 anys 

De 6 a 7 anys 

De jocs 

De 7 a 9 anys (teixell roig)

De 9 a 12 anys (teixell verd)

A partir de 12 anys (teixell groc)

Novel·la:


La narrativa, la poesia i el teatre estan ordenats alfabèticament pel cognom de l’autor o autora i es troben a la planta baixa de l’edifici de Refracta.Lectura Fàcil:


Aquest tipus de lectura és l'adaptació tant dels textos com de la presentació de les il·lustracions que permet una comprensió més senzilla del contingut. Els textos es fan més comprensibles, eliminant barreres per al gaudi, l'aprenentatge i la participació de tota la ciutadania.

La Biblioteca Pública Municipal de Quart de Poblet va apostar en 2020 per la Lectura Fàcil i durant tot eixe any aquestos llibres van estar exposats com a Punt d'Interés Anual.

Des de 2022 comptem amb una prestatgeria específica en la planta baixa, en una zona visible i accesible a totes les persones que passen per la biblioteca. 

Còmics:


En la planta baixa hi ha una secció dedicada als còmics per a adults, amb un apartat dedicat en exclusiva al còmic sobre memòria històrica.

Matèries:


Els llibres de coneixements o matèries estan ordenats segons la Classificació Decimal Universal (CDU). Cada matèria o camp del coneixement es representa amb un número. 


Aquestos llibres es troben en la 1ª planta de l’edifici de Refracta.

Hemeroteca:

La biblioteca disposa d’una zona per a la lectura de premsa i revistes. 

Audiovisuals:

Al costat dels taulells d’informació i préstec se situen les prestatgeries amb els materials audiovisuals. Ací es poden trobar pel·lícules, documentals, música, jocs i cd roms divulgatius.

Fons Local:

En el fons local s'intenta reunir tota la documentació editada que continga informació relacionada amb Quart de Poblet. És un fons de conservació del que només són susceptibles de préstec aquells documents dels quals es dispose de més d'un exemplar. Es poden consultar prèvia petició al personal bibliotecari.