Calle Reverendo Padre José Palacios, s/n, Quart de Poblet (46930), València

Préstecs

pict0009.jpg
Préstec de documents:


El total de documents que pot tindre en préstec simultàniament qualsevol usuari o usuària de la XLPV és d’un total de 12 documents, dels que 6 documents podran ser no llibres.


Préstec de llibres i revistes:


El préstec de llibres i revistes es realitza per un termini de dues setmanes (15 dies), ampliable a dues setmanes més, sempre que l'exemplar no estiga reservat. 


El nombre màxim d'exemplars prestats és de 12 llibres o revistes per persona lectora.


Préstec de materials no llibre (MNL):


El préstec de materials no llibre (Dvd, Cd, videojocs, etc) es realitza per un termini de una semana (7 dies) i no es poden renovar.


El nombre màxim d'exemplars prestats és de 6 documents no llibres per persona lectora, 2 per cada tipología de format.


Préstec Interbibliotecari:


Amb aquest servei gratuït, es poden aconseguir documents que no estan en els fons de la Biblioteca de Quart de Poblet, però sí en alguna biblioteca de la XLPV.  Per a fer ús d'aquest servei serà necessari tindre el carnet de la XLPV i fer la sol·licitud presencialment en la biblioteca.

Cal tindre en compte que no tots els materials són susceptibles de préstec interbibliotecari, ja que depén de la normativa de préstec de la biblioteca prestatària i de la biblioteca demanant. El personal de la biblioteca t'informarà si es pot fer el préstec.Préstec eBiblio: 


eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de les biblioteques públiques. Per a poder utilitzar eBiblio ha de disposar d’un carnet de lector de la XLPV, conéixer les seues claus d'accés, comptar amb un compte de correu i un dispositiu de lectura: ordinador, lector de llibres electrònics, telèfon intel·ligent o tauleta.


Aquest servei compta amb una extensa col·lecció de llibres, revistes i audiollibres per a usuaris de biblioteques públiques, tant novetats editorials com clàssics, així com obres d'interés general, incloent títols de ficció i no ficció per a públic adult i infantil.


Podrà prendre en préstec fins a 3 documents alhora.


El període de préstec depén del tipus de document:

  • llibres electrònics: 21 dies
  • audiollibres: 21 dies
  • revistes: 72 hores


Préstec eFilm:

eFilm és un servei gratuït de préstec de pel·lícules, sèries i jocs en línia oferit a través de les biblioteques públiques. Per a poder utilitzar eFilm s'ha de disposar d'un carnet de lector de la XLPV i conéixer les seues claus d'accés. Per a més informació consulte a la biblioteca.